Муза

Муза
 
Життя - це час, хвилина, мить
Її все хочеться спинить
Дитинства час пірнуть ще раз
Відчуть душею ще не раз
Пахучі квіти, запах, тишу
Ставок під вечір
Аромати вишні
Рибини пляскіт у нічну
Пору і дивовижний голос вітру
Птахів цвірінь усі душей відчують,
А ще красиві звуки із трави,
Що видають нам цвіркуни.
А шум води і раків свист,
Рапухи красної заводять
Десь там в очеретах
Буває крякіт ми відчуєм
У поєднанні з усіма від
Цеї музи кращої не чув ніде ще я.
Скажіть як не любити.