Ритм

Ми живемо в ритм серцевого биття,
Що недає нам вороття,
Струмок тиче і розливає воду
Дощик іде і полива природу
Ми чуємо його биття і ритм
Що є його найкращим я.
У ритм ми йдем до кращого життя
І головне, що більш немає вороття.
Нехай здійсняться наші мрії і
головне прийдем до своїх цілей.