ветер ( насим-тадж)

ветер  ( насим-тадж)
Насим овард бар ман хаеле..
Хаеле ..аз гулу аз лолазоре
Лола ,ки овард боз бар хаелам .
Насими фораму....буи бахоре
 
Хаеле .....ки дорад буи сунбул...
Сунбул орад.....сад еди булбул !
Сарояд булбул газали гул....
Ки гул орад боз буи бахоре
 
 
Бахор..орад бар мо рузи рушан
Рузи рушан ин умеди тозаву нав
Умед- ин магзи зиндагони...
Зиндагони ширин бо шеъру бахоре
 
Насим овард ...... бар ман хаеле .
Хаеле .ки дар он сад умеде
Зиндагониро ширин кунад мухаббат
Лаззати дунье -ин ишку... бахоре ...
 
Махфират Шукухи
11,07
27,01,2019