сари рох(тадж) у дороги

сари рох(тадж)   у  дороги
Сари рохи ШУмо боз омадам..
Максад набуд - шуд худ ба худ...
Бар хаели худ гутидааам...
Дил...худ маро он су бибурд...
 
Як нигохе як харфе дар дилам...
Солхо онхоро мепарварам..
Зимистон асту .осмон пурабр
Накхате аз боги Шумо шамидаам .
 
Боз сари рохи Шумо омадам ..
На хаеле...балки дил он чо бибурд
Мухаббат-.ишк аст муъчизае ....
Бо дилам...баста у ..шартномае ....
 
Хар ду . хамкори кардаанд..
Бе ичозат ...маро карданд бетараф
Лек надорам ман бар ин алам .. ..
Лек хадисро бар калам овардаам
 
Сари рохи ШУмо боз омадам..
Шуморо сад шукр , надидаам..
Ин насиб асту ман дар азоб
Холате бар чи гуям бар Шумо?
 
Вой бар холи ману ...бар руи ман..
Аз хичолат чашм бар замин медухтам..
Кош...кафад замину - ман бар он...
Худ дар он халоси мекофтам ...
 
Махфират Шукухи
10,33
26,01,2019