Прадавній спів

Прадавній спів, з прадавніх моїх снів,
де ліс і вітер голоса ще мали,
де дні и ночі, як дощі рясні,
й держави ще не поділили мапи,
 
прокинувшись в моїм вчорашнім сні,
куйовдився хмаринками над дахом
мелодієй прадавньої весни
й тонкоголосив дивним-дивним птахом.