послушай( бикун гуш -тадж)

послушай(  бикун гуш -тадж)
Чоно, маро як дам бикун гуш
Дил аз танги .сухан гуяд,бикун гуш.
Бикун гуш ту ин киссаи ман
Бидех гуш.. аз гаму...аз шодии ман
 
Бигуям ман ... аз ишку аз мухаббат
Бо харфи зар ... навиштам ин хикоят
Ки шохи зиндагони аст мухаббат ..
Нагуям ,.ки осон аст мухаббат...
 
Бикун гуш ,..чони ман, ин суханхо..
На хар дам...... гуяд дил рози худро
Ба хар кас ман нагуям сирри худро
Бар ту ,чонам ,кушода мехри дилро
 
Бубин.,.рехт аз дил.....мехрубони ...
Нафаси гарм ..... рехт харфи ширин ..
МУхаббат чиcт? Ман бидонам!
Лек , хар кас чавоби худ бидонад ...
 
Ба дил гуфтам гохе бо ситеза
Бигир ишкро бо мехри кушода !
Баланд гир комату .сар бар куллахо кун,
Ки мухаббатро худо додаст,
эхтиром кун !.
 
Махфират Шукухи
 
17,25
25,01,2019