Подарую краплинку любові

Подарую краплинку любові
Подарую краплинку любові,
Подарую краплинку добра.
Будуть квіти рости світанкОві,
Хоч повсюди холодна зима.
 
Подарую проміння миру,
Подарую проміння тепла.
І у серці розтопить кригу,
Кригу льоду в людських серцях.
 
Подарую хвилю надії,
Подарую хвилю душі.
На щасливі життєві події,
Щоб прокинулись дУші в красі.
 
© Людмила Джигора, 2019