З Різдвом Христовим!

З Різдвом Христовим!
В різдвяний вечір, в сніжний час,
Нам Бог дарує промінь світла.
Ісуса, для спасіння кожного із нас,
Любов, щоб в серці рясно квітла.
 
Радіймо разом, кожний день,
І будем вдячні за прожиті рОки.
Тож мОлимо за спокій, мир щодень,
В добрі прожити всі наступні кроки.