Катає море хвилі на загривку...

Катає море хвилі на загривку...
Катає море хвилі на загривку,
А десь на ясно-синій глибині
Відлюдник-рак поволі оре нивку,
І грають риби в піжмурки смішні.
Пливе тюлень поважний до обіду,
І, не відчувши безміру віків,
Співають гімн прекрасні нереїди
Про радощі, героїв і богів.