Звичний день. Звичайна дата...

Звичний день. Звичайна дата...
Звичний день. Звичайна дата.
Тихий сиплеться сніжок.
Каву п’є у автомата
Черги куций ланцюжок.
Гучно сваряться автівки,
Посковзнувшись на льоду.
Крутить хтось стару платівку
Про надуману біду.
Хочеш так халявних грошей
Й совість муляєш мою?
Я сьогодні нехороший,
Брехунам не подаю.