Напевне це було ще до потопу...

Напевне це було ще до потопу...
Напевне це було ще до потопу,
Коли родилась всяка дивина,
Коли в степах гасали антилопи,
І світ не знав веселого вина.
Ще у розмовах не буяло злобою,
Не полювала підлість на серця,
Хтось вже творив. Тому що за подобою
Був зліплений за волею Творця.