Могутня зброя - Справжне Слово ! ( На укр. языке.) (Букви й,е на компi немае.)

Могутня  зброя - Справжне  Слово !   ( На  укр. языке.) (Букви  й,е  на  компi  немае.)

Аудиозапись

Чому у Рай нема ворiт ?
А людство - все в грiхах блукае...
Чому не бiлий-Бiлий Свiт,
Нi правди-справедливостi немае...
 
Багато наламали дров...
Зневiра та апатiя блукае.
Забутi справжня Вiра та Любов,
I горе, ненависть вiд краю i до краю...
 
Iде все сотнi-сотнi лiт,
Проблеми таемниць безкраем...
Хворiе та страждае Бiлий Свiт,
У багатьох безвихIдь i життя немае...
 
За розум переходить грань -
Нестерпноi жадоби влади...
Гидоти тьма, гнилих бажань,
Панують покидьки та гади...
 
Хто мае Мудрiсть на оте,
I мае прагнення родитись знову...
Дiлiться, що жадано-золоте :
Не злим, не тихим - Справжнiм Словом !
 
 
" Могутня Зброя - Справжне Слово ! "
 
Скнарiн О. Л. 2015 рiк.