Серце ніжності так хоче

А моє серце ніжності так хоче,
Хоча ідуть до осені літа,
Та літечко ще у душі тріпоче
Й співає жайвором над нивою життя.
 
Яка так щедро віршами вродила
І на майбутнє задумів запас,
Лише б Всевишній дав здоров"я й сили,
Любові вогник довго ще не гас.
 
2018 р.