Ряст топчу я недарма

Туманом сизим сни лягли рожеві
На кучеряві коси і чоло.
Життєва осінь кличе вже до себе,
А молодості - як і не було.
 
 
І де літа поділись мої юні?
Кудись помчали щастя доганять.
Співають про кохання серця струни
Так ніжно-ніжно на мажорний лад.
 
Бо недарма на світі ряст я топчу,
А скільки їх іще?Знає лиш Бог.
Я залишу по собі вірші-сповідь,
Читаючи, мене згадали щоб.
 
2016 р.