До читачів

Що наболіло на душі -
У віршах виливаю,
Радію і сумую теж
І плачу, і співаю
 
Я вдячна всім,у кого є
Дотворчості моєї
Любов чи навіть інтерес,
Мене це надихає.
 
Для вас пишу я про добро,
Природу та кохання,
Моє не тупиться перо,
Поки вірші читають.
 
2015 р.