зима(тадж)

зима(тадж)
фуруги субхи зимистон
Ба дил овард эхсоси мехрборон
Нависам ин субхи фарахбахш
Мисрае ...аз осмони..файзборон
 
Фуруги рузи зимистон..
Ба дил бахшид хазорон харфи ширин..
Субхи зимистони рузгорон
Бирехт бар дил дареи мехри рангин
 
Фуруги субхи фарахбахш......
Кушо бар ман огуши мехрубони!
Кушо панчараи дили ман...
Кунад парвоз ... сухани
ишки ман
 
Махфират Шукухи
10,57
18,01,2019