Квітне мальвою душа

Пригорнулась до твого плеча
І, здається на мить задрімала,
А прокинулась - сонце вставало,
Темрява утікала нічна.
 
Ти ж ні слова про те, що рука
Заніміла, лише усміхався,
Ніжно так поцілунком вітався,
В серці ж радості хвиля п"янка.
 
То ж нехай вона нас огорта
Тим теплом, що зовемо любов"ю.
Як же хороше мені з тобою,
Наче мальва душа розквіта.
 
2018 р.