Свято для душi

Свято для душi
Роки пишаюся тобою,
Змінила ти моє життя,
Своєю ніжністю, красою,
Не має в мене каяття.
 
Усі на тебе поглядають,
Коли по вулиці ідеш,
Чоловіки лише зітхають,
Що їм надії не даєш.
 
Жінок красивих усі люблять,
В житті буває і таке.
Одні кохають, інші мріють,
Треті пліткують лиш про це.
 
Коханням гратися не треба,
Воно як свято для душі.
І піднімає нас до неба,
Любіть, кохайтеся в тиші.
 
Не треба заздріти нікому,
І не пускайте в душу зло.
Не заважайте жить другому,
Не заздріть, що йому везло.
 
Краще порадуйтесь за нього,
Що мимо щастя не пройшло,
Добився він якось токого,
А може просто повезло.
 
Зітханням душу не зігрієш,
Любити треба і радіть,
І щастя досягти зумієш,
Коли все правильно робить.
 
Жінок цінуйте, поважайте,
Частіше квіти їм несіть,
Люблю кажіть не зволікайте,
Вони чекають оцю мить.
 
Не ображайте їх словами,
Старайтесь думати завжди,
Щоби вони гордились вами,
Їх захищайте від біди.
 
Кохайте ніжно і правдиво,
При цьому тільки не грішить,
Жінки у світі просто диво,
І їм ніколи не брешіть.
 
За це вони нас і кохають,
Дарують щастя у житті,
Собі коханих вибирають,
Щоби не бути в самоті.
 
Нам Бог дарує оце диво,
Любіть, радійте мужики,
І проживіть життя щасливо,
А не ведіться навпаки.