На краю безодні
Я вірю в часточку душі,
Що є десь там у глибині
Обривчастой безодні,
Що є ще шанс її спасти
І вимить ті нечисті руки,
Що на братів піднялись
У скрутні роки, коли
З колін ми вирішив підняться
Прийшли неначе ті кати
І знов давай знущаться.
Я вірю в часточку душі, що
Є десь там в обривчастій безодні,
Завжди є шанс її спасти,
Повірь і добре переможе.