НОВОРІЧНА МРІЯ

НОВОРІЧНА МРІЯ
До свята лишилось не більше хвилини,
Любові і злагоди кожній родині,
А разом із тим величезної вдачі,
Нехай усілякі складнющі задачі,
Здаються мізерними в році новому,
І знайдуть скоріше дорогу додому,
Усі хто не з нами у дружньому колі,
Здоров'я міцного, щасливої долі
Бажаю я кожній людині на світі,
Нехай оцієї чарівної миті,
Здійсняться усі заповідні бажання,
Хай кожен хто прагне зустріне кохання,
Хто прагне прибутків віднайде багатство,
Хто друзів-в вогні загартоване братство,
Хто затишку прагне - весілля зіграє,
А ще хай ніхто більше зла не тримає,
На рідного брата, на доньку чи сина,
Щоб встала з колін величезна країна,
Згуртована лиш однією метою -
Збереження миру над головою.
 
#BENANDANTI... З НОВИМ РОКОМ ДОРОГІ І ЛЮБІ УКРАЇНЦІ!