Біле царство зими

На черешеньці маленькій
Стали гілочки біленькі,
Але ж це не цвіт квітує,
Бо зимонька хазяйнує.
 
То ж розвішала сніжинки
На черешні та ялинці,
На дубочку і калині,
На горбочку та в долині.
 
Її ковдра біла-біла
Навіть річечку укрила,
Все навколо притрусила,
Вбіле царство запросила.
 
2018 р.