Дождь(тадж)

Дождь(тадж)
Паси оинаам борон бидидам
Кушодам суи у ..... тирезаамро..
Ба дил овард ин борони сухангу..
Каме аз ишк..шеъри тозаеро...
 
Гарчи на як бор ман .шунидам...
Садои борони...... паси шиша ..
Ба каф гири гар ин катрахояш...
Аз он еди бахорон... мешунидаш....
 
МАхфират Шукухи
12,43
11,01,2019