стихи(тадж)

стихи(тадж)
На дидор шуд муяссар..., на як пайгом
Зи ашки дида .замин шур гардид..
Барги хазони он сари рох...
Каме истода .... бар холам бихандид
 
Сухан гуфтан аз ман бошад хар дам
Тамоми руз бар Шумо шеър менависам.
Агар донам ки хондаед ..... чанд...
Зи шоди ман ...ба кафкуби ..дароям..
 
Сухан аз ман шеър аз ман...
Хар чи бод, бар ШУМО ман дил кушодам..
Ман дар гушанишинии худ
Зи харфам гулу гулзор бикоштам
 
Сухан аз ман.-хондан аз Шумо шуд..
Сарам бар осмону ...дида суи Шумо шуд
"Худовандо ..моро он дех,ки он бех"
Ки резад аз дилам бехтарин шеър....
 
Сухан аз ман... -хондан аз Шумо шуд..
Ки кафкубон дил .боз менависад.!
Хазорон сардиву барфу борон ..
Маро аз навиштан.... боз надорад
 
 
 
 
Махфират Шукухи
17,27
11,01,2018