нигах дор (тадж)

нигах дор (тадж)
Худоро, маро танхо набигзор ..
Бишнав.. садои тапиши дил...
Ки дил гайри ту ба хеч кас...
Нагуяд рози худ.. ба чашми музмин
 
Худоро маро гохе бикун гуш..
Ки ман ..бо кисмати худ равонам..
Хар чи пеш омад-ман гузаштам...
Бидех осудаги -ман ..миннатпазирам...
 
Худоро ...маро танхо набигзор ...
Ман ...худро бар ту супурдам
Хар он чи пеш ояд ..бо сари хам...
Дихам тан ... вале аз ишк .. нагирам
дилу динам...
 
Худоро маро танхо набигзор ..
Ато кун бар ояндаам гулу гулзор...
Хар он чи хаст ...аз ту миннатпазирам...
Факат аз ашки шур маро нигах дор
 
Махфират Шукухи
12,56