Людина-серцевина

Затягнули демони
Чиї?
Свої. Рідні
Куди?
У глиб землі
В серце планети
Відтак і став. Серцевиною
Серце виною тому
Тягнувсь корінням до неба
Цікавить невидиме
Перебирав словами
Грався мовами
Відтак і став. Невимовним
Безмовним. Безслівним
Боровся з демонами
З чорнотою. Сліпота
Лиш гарне тіло
Нагадувало
Про земне життя
Роздягнуте
Голе. Оголене
Кололо в серце. Пекло
Магма припікала крила
І сліз не стало. Не було
Як і не було людини.
Людини-серцевини