Кохання

Кохання
Проснеться день
І в травах чебреці, запахнуть знов
І кануть пересуди.
Я ж твій цілунок теплій на щоці
Нестиму в світ, і будь що буде.
Нестиму в світ таку солодку ношу,
Весна чи осінь, літо чи зима
Забуть тебе повір не можу, а розлюбити сил нема.