Запалить сонце вічну свічку...

Запалить сонце вічну свічку...
Запалить сонце вічну свічку
і небом зробить перший крок,
Розкриє місто годівничку
для неприкаяних пліток,
Насипле сутичок нужденним,
смішне породить і дурне,
Та в мене є ще трохи дзену
і мрії коло рятівне.