Місто і вечір. Цукровий сезон.

Місто і вечір. Цукровий сезон.
Місто і вечір. Цукровий сезон.
Сяє гірляндами настрій святковий.
Мовчки блукає загублений сон,
хоче зайти, та не знає до кого.
Чути як здалеку дзвони вдаря –
хтось зустрічає небесного Сина.
Затишно в серці і світить зоря
в небі яскраво. Та сама. Єдина.