Бог- це душа

Аудиозапись

Бог, ма́буть, прагнув вдихнути у душу кохання,
Диявол роспле́скав жорстоку наругу грiха,
Церква вигадує кожному цiлi, завдання,
Стiна промiж богом та церквою щiльна, глуха.
 
Бог, то любов, що вiдвертiстью плекає душу,
Жах покарання- невтiшна прима́ра попíв,
Хочу- щiрíше, та значно сильнiше, нiж му́шу,
Я не грiшу не з страху́, просто сам не схотiв.
 
Бог- це душа, цiлий всесвiт думо́к та бажання,
Крапля мене́, в океанi cхвильованих нас,
Бог- це життя, що безглузде, прicне без кохання,
Бог- це мета, та що змíнює про́стip i чаc.