Кольори

Кольори
Розмалюю сторінки життя,
В колір щастя і в колір кохання.
І додам в метушливе буття,
Колір радості та процвітання.
 
Розмалюю в небесну блакить,
Миті спокою, миру, мовчання.
Та веселий сміх задзвенить,
Додаючи колір звучання.
 
Намалюю родинне тепло,
В колір затишку і частування.
Буду нести світло, добро,
Всім даруючи колір світання.
 
1.01.2019