КУДЫ ВЫ ЗНIКЛI?

КУДЫ ВЫ ЗНIКЛI?
Хто дзе? Чаму я вас не чую?
Куды вы знiклi? Быццам нiбыло.
Адкуль мне ведаць што змагаюся за тую?
Якая не апалiць сэрдца i крыло
 
Куды вы знiклi? Дзе саветы вашы?
Калі патрэбны, вас не адшукаць,
Як разабрацца ў гэтым заблукаўшы
Рамантаваць любоў цi проста кляць
 
Яе цурацца надакучыла да болю.
Да толькi не загоiўся той шнар,
Якi для ўспамiн застанецца са мною.
Пад плотам з рэбраў, кожны свой удар.