Побач

Побач

Аудиозапись

Зіхаціць, як ліхтарык у начы, з'зяе,
Тваёй усмешкі не бычыў лепей.
І гэта не сонейка, а яна асвятляе,
Ператвараючы шэрыя вуліцы ў чароўныя месцы.
 
Сустрэчы з табою для мяне - нібы скарбы.
Дзеля іх я гатовы плыць на край свету.
Калі ты бярэш у свае рукі фарбы,
Усё дрэннае адразу становіцца лепей.
 
У імгненне сэнс набывае жыццё.
Нібыта ты не з нашай планеты.
Хочацца побач істі, бачыць усё
Тваімі вачыма і не ведаць аб гэтым.