З новим роком

З новим роком
Минають дні, минають ночі,
І знову новий рік прийде.
Замовить кожен те що хоче,
Щоб новий рік приніс усе.
 
І будем ми як мАлі діти
Чекати чуда із чудес.
Вітати гучно та радіти,
Все підбираючи словЕс.
 
А я бажаю вам лиш миру,
Той, що в серцях людей живе.
Любов зростати, чисту віру,
Бо щастя лиш вона несе.
 
© з ❤️ Людмила Джигора, 2018)