Колы ты святэ вжэ рыло,

Колы ты святэ вжэ рыло,
В Рыловыщы пешшо прыся
 
Jіхав дурынь чырыз брод.
Раптом бачыть: цыганёнк!
Ну, j горішок на тому.
Да ты шо?! Здурів, капшук?
 
Э! ты даj нам трохы грошыj!
Рождество тыпэр жэ, можэ.
Так от вдунула сфаё
Цыганёнка матка боск.
 
Ну, j, канечно, попік тоj,
Шо дурноj бы натта вжо,
Іj достав батон аж с торбы.
Да і кучу щэ рублёвок сь.
 
Він ж ны помныть ныц того,
Ек колыся хмара морд
Подыржела просто сотню
С кошылька Котяры доброго.
А щэ j шэрсці разве клок
Вырывала чы з ёго.
 
Вот тому-то j, васьпітамш
Ажны трох цыганк за раз,
Jідэ дурнык на ровэры,
Злізшы с поцёнга ексь цэлыj.
 
Но…колы ж вун буда вдома!
От загадка ля любого,
Хто всэ гэтэ налбудаф
По дорозы ф храм.
 
Гэто ж Нохым тікы можэ
Розjізжаты дэсь по сёлах.
Вон!.. хы, он жэ ж іj повёз
Цілу хуру дров.
 
Ну, ны дров, якыхсь ломачын.
Да жылізных! Да, ух, страшных!
А мы думав, пудвізёть
Мняф тоj цыган в Довськ.
 
Так шо jідэ, прэцьця j зарэ
Шэ тоj Грім святыj дохаты.
Бо вы3ско прамо в лоб.
Ну, а ровыр… бабкы Ёшк.
 
Хто ж мышэj ганее в Коці,
Шо нагадылы ф хоромах?
Ты мні скажыш, деловоj
Хыжыj Скорпіон?
 
Бо сам тоj Охотнік вроде
Пышэ во ля вам сцішочка.
А прыjіхав пан С3лэць
От якыхсь пынькэj.
 
Шо «жаргон»!? Якыj? Какоj?!
Піна е рыка в кротов?
От пынькы мы j тут ввалылы
В7, хто вэльмы знаменітыj.
 
Гэто рідна, наша мова.
Так гуторать кал Янова.
Да вот хто такыjі німцы,
Шо кол рэjсыj россылылысь?
 
Ну, так слухаj, дыч блатна.
Нас зовуть етвегы. Нам
Ныц ны трэга ны в цыган.
Навыть бані Бісуна.
 
Бо там матом крыють падлы,
Шо хоть зразу с пару в гразі.
А за душ 1 оно
В касу здаj пашті пятёрк.
Хоть ты j там но сполоснэсься.
Ну, колы ны влуплять в рэбра
С пара товстых срак дебілк.
А то j по башці.
 
Хто ж колы нам плэчы злыj,
Ек ныма вжэ ны j сыс3?
Бо всі замужом, дывы.
А швагрі бугры.
 
От наш Тігыр і попэрся
Набіjвітёр до тых гэршкыj.
І ввалымшыс фсіх пудрад,
Праніка зажрав.
 
Бо покыля діло спіло,
Конуре Тігріща, хі-хі,
Завонела гэтак вдарно,
Шо сыды собі j баj казкы.
 
...всё в парадку в пацуків!
Чыным, ладым хлів!
100 ж машын в жыдів (на снімц).
Ну, да гэ вжэ лаборішк - плыйма выгнаных попів