Найкращі вірші ще не написала

Мов кошеня беззахисне маленьке
Шукає затишку й тепла душа моя,
Бо натерпілась за життя усеньке
Несправедливості й жорстокості.А я
 
Хотіла завжди спокою та миру,
Посидіти любила в самоті,
Думки всі викладала на папері,
Так і народжувалися мої вірші.
 
Люблю і нині тишу, а не галас,
Краще послухать щебіть солов"їв.
Найкращі вірші ще не написала,
Вони ще зріють в серденьку моїм.
 
2017 р.