Покидають нас дні листопадові
Покидають нас дні листопадові,
Морозець на травичці легкий.
Чим іще нас цей місяць порадує:
Закружляють сніжинки легкі,
А чи сонечком ще зігріватиме
Чи, можливо накличе дощу,
Вітер листя останнє зриватиме
Та кружлятиме ним досхочу?
Вкрите небо все хмарами сірими
І, здається з землею злилось.
Це уже наближається зимонька,
Віє холодом її долонь.
2017 р.