Холодний світ. Трамвай. Зупинка...

Холодний світ. Трамвай. Зупинка...
Холодний світ. Трамвай. Зупинка.
Не спиться блудному коту.
На розі тихого будинку
Ліхтар чатує самоту.
Літає снігова казковість.
Мандрує час аби куди.
Читає погляд давню повість
Про намальовані сліди.
Немає більше категорій,
Нема думок про хліб і рай.
Є тільки відгомін історій,
Зупинка і старий трамвай.