Тихого снігу. Хороших новин.

Тихого снігу. Хороших новин.
Тихого снігу. Хороших новин.
Теплого погляду. Теплого слова.
Не відчувати ніяких провин.
Щастя набити на небо підкову.
Чай смакувати гарячий й терпкий.
Часу простити його всемогутність.
І пробудити в собі супокій,
Певне і є це гармонії сутність.