Зима. Хода вбиває сон.

Зима. Хода вбиває сон.
Зима. Хода вбиває сон.
Морозом тішиться погода.
Гучний закашлявся клаксон
(комусь ізнову недогода).
Пливуть рожеві плями лиць,
У звичних губляться проблемах.
Жовтаві яблука синиць
На посірілих зріють кленах.
Хтось відганяє самоту,
Воює в запалі з буденним,
А я підморгую коту,
Що насолоджується дзеном.