Вітання

Нехай до вас у Новий рік
Прийде маленьке янголятко
І нашепоче вам на вік
Із побажань усе в близнятках.
 
Але близняток тільки в плюс,
На зменшення, то нам не треба,
Від щастя швидше б’ється пульс
Та сонце сяє вам від Феба.
 
Близняток- щастя вам бажаю,
Подвійну радість на поріг,
Ікру, ковбаску вам до чаю
Та найсмачнісенький пиріг.
 
Здоров’я вам, дорослим, дітям,
Та тим, хто вам до серця впав,
Живіть подовше, а не миттю,
Щоб пра- пра- пра онуків знав.
 
До гаманця вам грошів купу,
І дум хороших вам відро,
Чудовий дім, а не халупу,
До серця ласку та добро.
 
Із побажань: роботу вдалу,
Керівників, немов батьків,
Стосунків гарних та тривалих
І сотню Нових вам років!