А ми все такі ж наївні
Мені так все доволі надоїло, що ми
Такі наївні і дурні, що вірим в обіцянки й мрії, що не здійснити ні тобі й мені.
Доволі красти, хабарі давати, давайте наведем порядок у страні.
Давай же славить рід козацький наший,
Який ніколи не кидав нікого з браттів у біді.
І захищати дім, і землю нашу, ціною власного життя,
І будимо народом Великим,
Славним і Прекрасним,
Не буде в нас ніколи, і біди й війни.
Тож досить красти у людей нещасних на хліб і сіль,
Що зараз в раз подорожав,
А будемо давать їм дім,
Зарплату кращу, і буде щастя,
І буде в нас все до путя!