Што за iстота ?

Што за iстота ?
Што за iстота ?
Мая адзiнота
Сябры , сяброуки
Фарбы , алоукi
Усмешка вясёлкi
Час ёй кароткi
I у каханнi
боль развiтання
I на спатканне
кропля -
имгненне...
Да пабачэння...