Весняна казка

Весна, весна краса така прекрасна
 
Її перлини цвіт казковий
 
Такі барвистісті відтінки має,
 
Що вся душа в них поринає.
 
Мені здається кращого немає
 
За тих дерев і їх чудесний шелест
 
І запашний навколо цвіт,
 
За тишу, що навколо завмирає
 
І голос красний птиці навкруги лунає
 
І тиша знову так чудово, що не передати це словами.