Досить надоїло!

За що, чому мені скажіте?
 
Брати що нам так були рідні
 
Ідуть одне на одного, за що?
 
Чи ми ніколи не любили?
 
Чи разом в хаті не жили?
 
Були ж братами що ніколи,
 
Ніколи не кидали у біді.
 
Так щиро клялись одне другому помогти
 
усім чим зможуть віддав останнє,
 
Попросю я в востаннє
 
Залиште ви війну бо згине від неї все
 
Усе чому ми дорогі і нам що дороге.