Як маєш натхнення – слухай

Як маєш натхнення – слухай
Як маєш натхнення – слухай.
Як маєш бажання – вір
У силу і велич духу,
В досяжність високих зір,
У янгольський голос срібний,
У невідворотність мрій…
Зумій, як тобі потрібно.
Не хочеш? Тоді не ний.