Кальварія

Похилені тріом дерева Кальварії
Слова плакали, слова падали
Залишуся я у твоєму сценарії?
Сніг падав, ми їх так і не втримали
 
Сніг танув від гарячих голів
Надпис – «Ужгород»
Десь там він божеволів
Надпис - «Холод»
 
Що там каже Рубі?
Що наспівує Рей?
Ховайся у його журбі
Тримайся його страстей
 
Літаймо ж бо над темним містом
І ноги тримай у теплі
Давай шукати істин
Недоступних нам. Десь там, у зимі