СПИ,МОЯ ДОНЕЧКА!..(Донечці)

СПИ,МОЯ ДОНЕЧКА!..(Донечці)
Спи,моя донечка,
Спи,моє сонечко,
Хай ніч береже твої сни!
Зорі в твоє заглянуть віконечко-
Путь вірний укажуть вони!..
 
Спи,моя квітонька,
Сплять уже дітоньки,
Сили в-вві сні наберись!
Будь же здоровою,мамина зіронька,
Ніколи в житті не журись!..
 
Спи,моя маленька,
Спи,моя рідненька,
Хай сни будуть всі без тривог!
Моє янголятко,моя золотенька,
Хай щастя дає тобі Бог!..
 
Спи,моя дитина,
Спи,моя пташина,
Ти-серце моє ,засинай!
Стука в віконце вітка вербини,
Але не будись ...баю-бай!..
 
Спи,моя гарненька,
Ранок вже близенько,
У мріях ти в небо злітай!
Завтра вставати потрібно раненько,
Сни скоріше в долоні збирай!..
 
* * *
Моя ти зоряниця,
Ти донечка - Жар- Птиця,
Хай снів буде гарний кінець!
Хай мамина усмішка ніжна насниться
Й тепло усіх рідних сердець!..
 
19.12.2018р.