Морозна ніч. Віконні плями.

Морозна ніч. Віконні плями.
Морозна ніч. Віконні плями.
Дерев засніжена чота.
Доби завершено програму,
Довкола ходить самота.
Вгорі – нескорена безодня.
За справи людство не трима.
І я мов ніч такий холодний,
Що навіть слів – і тих нема.