Ти пам`ятаеш? ми рятували свiт

Ти пам`ятаеш? ми рятували свiт
Ти пам`ятаеш? ми рятували свiт.
Скiльки часу вже пройшло с того моменту?
Але я й досi пам`ятаю мить
як ми в руках стискали цю планету.

Я пам`ятаю, яку високу цiну,
Заплатили у безглуздiй ми вiйнi.
I ще вiд кровi не омили руки…
Фортуна не нашiй сторонi.

Скажи - зумiли зберегти ми серце?
Байдуже, що душа наша сумна…
Велiли нам за небо воювати,
Але не буває священою вiйна.

Пишаєшся ти тим, що рятували свiт?
Стiльки часу вже пройшло з того моменту.
Але крiзь сльози, крiзь страждання, через бiль
Колись в руках стискали всю планету. 07.06.2013