Живого подиху тремтіння...

Живого подиху тремтіння...
Живого подиху тремтіння.
Будинки, погляди і сніг.
Буденність відкидає тіні
На льодовитості доріг.
Смакую вітру насолоду,
Жагу вгамовую мети.
Той самий мінімум свободи,
Який не кожному знайти.